Digitalizálás, dokumentumkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás

Üzletfejlesztési / üzleti innovációs menedzser

0 23

Üzletfejlesztési / üzleti innovációs menedzser

Nyilvántartásba vételi szám: OH FHF/1222-5/2008.

Az innovatív szervezetek, mint az Apple, a Google és a többi nagynevű cég sikereinek vizsgálata során kiderült, hogy a vállalatok eredményességében az egyik legfőbb tényező az innováció megfelelő menedzselése. Ez azonban mára nem csak a „nagyok” kiváltsága: általános tendenciaként megfigyelhető, hogy a kkv-k vállalti versenyképességében is egyre fontosabb, hangsúlyosabb
helyen szerepel az üzleti innováció. Üzleti innovációs menedzserképzésünk során elsajátítható, hogy hogyan járulhat hozzá a tartósan jövedelmező, üzleti újdonságok előállítására rendszeresen képes szervezet kialakításához és működtetéséhez.

- Hirdetés -

A képzés tematikája a vállalatok, valamint az fejvadász cégek toborzási tapasztalatai és visszajelzései alapján kerültek kialakításra. Az Edutus Főiskola információi szerint ilyen jellegű komplex képzés jelenleg nincs a magyar piacon.

A képzés célja:

A jelentkezők elsajátítják mindazon ismereteket és technikákat, rendszerszemléletet, amelyek a vállalati innovációs folyamatok kezeléséhez, működtetéséhez, menedzseléséhez szükségesek, kiegészítve a legfontosabb iparjogvédelmi ismeretekkel.

Vezetőként és szervezőként képesek felfedezni és felkarolni az üzleti ötleteket és képesek elősegíteni annak rendszeres és jövedelmező gyakorlati megvalósítását.

A végzettség birtokában a végzettek alkalmasak:

A szervezet innovációs teljesítményének jövedelmező és rendszeres növelésére; új termékek, szolgáltatások kialakítására, piaci vitelére, technológiák termelésbe vezetésére, szervezeti innovációs folyamatok menedzselésére. Rendelkezik ezek finanszírozásával kapcsolatos ismeretekkel, a legfontosabb iparjogvédelmi ismeretekkel bír, képes innovatív szervezeti kultúra kialakítására, illetve új, innovatív vállalkozás indítására.

A képzés időtartama

2 szemeszter, azaz 200 tanóra. szemeszterenként 100 tanóra, 7 hétvégén.

A képzés péntek délután 13:30-tól 20,15-ig, szombaton 8:00-tól 15,00-ig tart

Határidők:

A jelentkezési határidő: 2018. szeptember 14.

A képzés indulása: 2018. szeptember 28.

A képzés díja:

Jelentkezzen MOST EARLY BIRD HUF 50.000,- kedvezménnyel 2018.április 30-ig! >>>

220.000,-Ft/szemeszter, amely magában foglalja a:
– képzést
– vizsgákat
– elektronikusan letölthető tananyagokat

A képzéssel kapcsolatos további információ – ÓRAREND, RÉSZLETFIZETÉS ÉS KEDVEZMÉNYEK

Fodor Zoltán, szakmai igazgató
06 (30) 866 64 85
www.dwpdigital.hu
info@uzletfejlesztes.hu

Itt tudsz válaszolni

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Free WordPress Themes